Kart Borcu Sorgulama

Akbank Axess Borç Öğrenme (Kredi Kartı Borcu Sorgulama)

Akbank hesap özeti görüntüleme, asgari ödeme tutarı öğrenme, ekstre borcu sorgulama işlemlerini aynı sayfadan yapabilirsiniz. Tüm detaylar aşağıda.

Sponsorlu Reklamlar

Akbank kredi kartı borç sorgulama ve Axess borç öğrenme işlemlerini internet ve telefon bankacılığından nasıl yapacağınızı aşağıda açıkladık.

Akbank Kredi Kartı Borç Sorgulama (Bireysel İnternet Şubesi)

Bankanın internet bankacılığı sistemi Akbank Direkt olarak adlandırılıyor. Bu sisteme mobil uygulamadan veya Akbank Direkt web sayfasından giriş yaparak Akbank borç sorgulama işlemlerini yapabilirsiniz. İnternet bankacılığına giriş yaptıktan sonra aşağıdaki menüleri takip ediniz:

  • Kartlar
  • Kredi Kartı Bilgileri (Bu menüden sorgulama yapmak istediğiniz kartı seçmelisiniz)
  • Yapmak İstediğim İşlem kısmından Hesap Özeti Görüntüleme sekmesine girmelisiniz.

Akbank Direkt’e giriş yaptıktan sonra yukarıdaki sekmeleri takip edip Akbank hesap özeti görüntüleme sayfasına ulaşabilirsiniz. İlgili sayfada asgari ödeme tutarı, ekstre borcu, kalan borç gibi bilgileri görebilirsiniz.

DİKKAT: Akbank internet bankacılığı şifreniz yoksa sisteme giriş yapamazsınız. Nasıl şifre alacağınızı bilmiyorsanız bu bağlantıya tıklayın: https://yatırımhaber.com/akbank-internet-subesi-sifresi-nasil-alinir-487/

Akbank Kredi Kartı Borcu Öğrenme (Kurumsal İnternet Bankacılığı)

Kurumsal (Ticari) Akbank müşterileri de internet şubesinden kart borcu sorgulayabilirler. Bunun için öncelikle Akbank Kurumsal İnternet bankacılığı bağlantısına tıklayıp sisteme giriş yapmak gerekir. Şifreniz yoksa ilgili bağlantı üzerinden açılan sayfada bulunan Yeni Başvuru kısmının altındaki Hemen Tanımla sekmesine girip kurumsal şifre alabilirsiniz. Şifre aldıktan sonra sisteme girebilir ve Kartlar menüsünü takip edip Axess borç sorgulama, Akbank ekstre görüntüleme gibi işlemleri yapabilirsiniz.

Akbank Kredi Kartı Borcu Sorgulama (444 2 525 Çağrı Merkezi)

444 2 525 numaralı Akbank müşteri hizmetlerini arayıp borç sorgulama dahil kredi kartıyla ilgili birçok işlemi kolayca yapabilirsiniz. Kart borcu öğrenmek için şu işlemleri yapınız:

  • Numarayı aradıktan sonra telesekreterin yönlendirmesini dikkate alarak Kart Borcu Sorgulama ifadesini anlaşılır bir şekilde söyleyin.
  • Sistem sesinizi algılayıp sizi ilgili menüye yönlendirecektir.
  • Bunun dışında Kredi Kredi Kartı Ekstre Borcu menüsü üzerinden müşteri no veya TC kimlik no’nuzu girerek borç bilgilerinizi öğrenebilirsiniz.

Kredi kartınızdan memnun değil misiniz? Kartınızı kısa yoldan nasıl iptal edeceğinizi görmek için tıklayın: https://yatırımhaber.com/akbank-kredi-karti-iptali/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu